Travsnack travforum


     Registrera
V64 Jackpot Åby Torsdag  2019-05-16


 Andreas - 2019-05-15 22:34:17
Är dags att börja fokusera på helgens V75.
Men Åby och V64 bjuder på Jackpot så det kanske är värt ett getöga.
Multibong kväll eller skrällafton? Eller bara skita i att spela :)
 Perra - 2019-05-15 22:53:24
Man känner sig som en avslagen öl efter denna favoritparad!  men man får väl kämpa på!

Kommer ihåg när man var ung och hade fäzztat och sov över hos en kompis! Vaknade torr i munnen och såg ett glas som såg ut att vara vatten.
Tog en riktig klunk! men det var INTE vatten! Det var ren sprit ! Mums! hehehe

Jaja vi jobbar på Redigerat: 2019-05-15 22:53:57

 Perra - 2019-05-15 23:10:09

 Perra - 2019-05-15 23:18:52
Några tidiga intervjuer

Åby Lopp 4, V64-1

2140m, autoSpelstopp: 
5.Explosive Merlot – Robert Bergh (Ber Ro)
- Han har gått bra i båda starterna efter uppehåll. Senast var han ute på ett banunderlag som inte gynnade honom, men han avslutade ganska bra ändå. Han är på gång och toppformen närmar sig, säger Brian Jörgensen i stall Robert Bergh.. 

Åby Lopp 5, V64-2

2140m, autoSpelstopp: 
3.Snobben C.D – Oscar Uhrberg (Ber Ro)
- Han har ryckt upp sig och gått bra i de senaste starterna. Det verkar som att formen håller i sig. Oscar Uhrberg har kört hästen en gång tidigare och nu känner han hästen bättre. Känslan är att han inte är tillräckligt snabb för att komma till ledningen. Däremot kan han springa hyggligt fort länge då han inte är så tvärspeedig, säger Brian Jörgensen i stall Robert Bergh. 
 
7.Teton Miss Lindy – Micael Stjernström (Dal Th)
Balans: Skor runt om
Vagn: SV jänkarvagn
Huvudlag: Murphybländare - vänster
- Jag fick henne i träning en vecka före näst senaste loppet, men har kört henne tidigare, så jag kände till henne innan det. Hon har kapacitet och en jäkla vilja. Jag var skeptisk till hur hon skulle klara svängarna i Vaggeryd senast, men det skötte hon bra och hon kändes ytterligare förbättrad mot starten före, så det går åt rätt håll. Så här i efterhand skulle jag ha tryckt upp tempot mer på Vaggeryd senast för hon närmade sig hela vägen in, men samtidigt ville jag inte köra henne trött till sista sväng då hon haft problem med travet förut. Jag tycker hon är en av de som ska räknas. Hon måste ha bakskor den här gången till skillnad mot starterna på sistone. Jag tror dock inte det är någon stor grej för hon har känts jättebra i värmningen med skor. Senast funderade jag på om jag verkligen skulle dra skorna, men eftersom hon gick bra gången före kunde jag inte låta bli. Det är möjligt att det kan bli rycktussar den här gången, men det har jag inte testat ännu, så vi får se, säger Thomas Dalborg. 

Åby Lopp 6, V64-3, V4-1

2640m, autoSpelstopp: 
3.Barbaresco V.W – Jan Hansen (Bri La)
Balans: Barfota fram
Vagn: Vanlig
Huvudlag: Öppet
- Han kvävde sig senast då han blev alldeles tokhet i ledningen. Jag trodde mycket på honom inför det loppet eftersom han joggade hem ett lopp på så bra sätt gången innan, som visserligen var billigt, men på det sättet han gjorde det var jag så nöjd. I första starten för mig på Axevalla för tre starter sedan var jag besviken på honom eftersom han hade tränat jättebra, men den gången var han inte körbar till slut. Han går framåt för varje lopp, men ska nog inte gå i ledningen. Jag tycker att det är en häst av rikstoto kaliber så småningom. Det är en häst jag tycker mycket om och som jag är glad att få ha i träning. Senast höll han ihop travet trots att han kvävde sig och han är på rätt väg. Det är en häst med bra löpsksalle och som vill tävla. Får han ett vettigt lopp så kan han vara en rolig fidus för jag känner på mig att han kommer rankas rätt lång ner. Robert Berghs häst var riktigt bra senast och även om min häst inte hade kvävt sig så är det inte säkert att vi hade slagit den. Eventuellt kan det bli barfota fram den här gången. Annars blir det vanlig sulky, öppet huvudlag och bomull i öronen med huva på som tidigare, säger Lars Brindeborg. 


 6.Digital Science – Robert Bergh (Ber Ro)
- Han var riktigt bra senast och är det när det fungerar för honom. Det är fortfarande från dag till dag om det flyter för honom, men när det gör det räcker han bra. Robert är också duktig på att få honom att ställa sig i farten som senast då han tog en kort galopp. Förutsättningarna är passande och han kanske kan komma fram till tätkänning ganska tidigt. Dödens är inga problem för den här hästen, säger Brian Jörgensen i stall Robert Bergh. 

Åby Lopp 7, V64-4, V4-2

2140m, autoSpelstopp: 
9.Hickomisschampagne – Mikael Å Linderoth (Lin MÅ)
Balans: Barfota fram
Vagn: SV jänkarvagn
Huvudlag: Norskt
- Senast visade hon det jag trott hon har kunnat. Det har varit mycket humörsak förut och nu känns det som vi kommit rätt på henne sedan vi ändrat en del rutiner, både i vardagen och i värmningen. Gör hon om loppet från senast så tror jag hon är långt framme igen. Det blir inga ändringar utan barfota fram, svensk jänkarvagn och norskt huvudlag som senast, säger Mikael Å Linderoth. 
 
10.Wahtoshi – Veijo Heiskanen (Hei Ve)
Balans: Barfota runt om
Vagn: AM jänkarvagn
Huvudlag: Norskt
- Hon var jätteduktig senast då hon gick nytt rekord trots att hon var ute i spåren. Hon är bra i ordning för dagen, men det var synd på spåret för hon har inget flyt med det för dagen. Det blev väl lite bättre än senast i alla fall. Det blir inga ändringar, barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag som senast, säger Veijo Heiskanen. 

Åby Lopp 8, V64-5, V4-3

1640m, autoSpelstopp: 
4.Vincent Horse – Robert Bergh (Ber Ro)
- Han avslutade väldigt bra senast och det var bra eftersom han blev lite het. Det känns som att han är på gång, säger Brian Jörgensen i stall Robert Bergh. 
 
7.Eternal Patrol – Jan Henriksson (Årm Je)
Balans: Barfota fram
Vagn: SV jänkarvagn
Huvudlag: Helstängt
- Vi köpte hästen från Marcus Melanders stall, hade honom sedan i Belgien innan han åkte därifrån till Holger Ehlert i Italien. Där gjorde han några starter och jag tror till och med att han gjorde något slädlopp. Han blev skadad i senaste starten i Italien och vi tog hem honom som konvalescent. Han var fin i ett provlop för två veckor sedan efter 1.15/1600 meter voltstart. Det var helt okej och det endaste banjobbet han gått. Förmodligen behöver han ytterligare lopp innan han har full form, men han är fräsch och fin. Han är ingen blixt från början och lär hamna en bit bak. Jag kör med i ryggar och så kan han förhoppningsvis spurta till slut. I USA var han alltid den som avslutade bäst och han är stark, så framöver tror jag han kommer passa bra på längre distanser. Jag vet inte hur han tävlat förut, men planen är att det nu blir barfota fram, svensk jänkarvagn och sedan för värmningen avgöra, men på förhand lutar det åt stängt huvudlag, säger Jan Henriksson. 

Åby Lopp 9, V64-6, V4-4

2640m, voltSpelstopp: 
2.Bellini Face – Stefan Söderkvist (Zuk Ad)
Balans: Barfota runt om
Huvudlag: Can’t see back
- Det var ju synd att han fick spår två, jag hade hoppats på spår ett eller tre så han skulle kunna komma till ledningen. Normalt är han travsäker och han är kvick ut, så han får säkert en bra resa härifrån även om det inte blir spets. Rygg ledaren på Zizou kan det bli och då ska han ändå kunna vara med och göra upp om segern, i alla fall som det kändes senast. Det blir can't se back och barfota runt om igen. Det måste ha blivit något fel för senast gick han barfota runt om för första gången även om det inte står det i programraden, säger Admir Zukanovic. 
 
3.Zizou – Veijo Heiskanen (Hei Ve)
Balans: Skor runt om
Vagn: AM jänkarvagn
Huvudlag: Norskt
- Han går bra hela tiden och allt verkar väl med honom efter senaste loppet. Han kan öppna helt okej utan att vara någon raket, men det är 2640 meter och starten är inte avgörande. Kanske sparar jag hovarna till V75-finalen och låter honom tävla med skor nu, men han har gått bra med skor också. Det blir jänkarvagn och norskt huvudlag som senast, säger Veijo Heiskanen. 
 
6.Corroded – Robert Bergh (Ber Ro)
- Han var med i körning i omgångar senast och fick lägga några speeder, så det blev för tufft för honom. Allt är bra med honom efter det och han är bra i ordning. Det är en ganska allround häst, säger Brian Jörgensen i stall Robert Bergh. 
 
8.Majett – Anders Christiansson (Lin MÅ)
Balans: Barfota fram
Vagn: Vanlig
Huvudlag: Öppet
- Hon gick bra senast. Hon hade en bit fram till vinnaren, men slog samtidigt trean med stor marginal, så det var en bra årsdebut. Hon gör ha gått framåt med loppet, men samtidigt är propositionen hård nu, så hon får köras snällt, så får vi se hur långt hon räcker till. Det är inga ändringar planerade utan barfota fram, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast, säger Mikael Å Linderoth. 
 
9.Pacific W.F – Christoffer Eriksson (Ber Ro)
- Han kom hit till Göteborg från Sundsvall för någon vecka sedan och har sett fin ut i de jobb han gått här. Han ska vara bra i ordning, men man ska ha i åtanke att han inte startat på länge. Det är svårt att skilja våra hästar i loppet åt, säger Brian Jörgensen i stall Robert Bergh. 
 
 
 
 Jimboslicehavi - 2019-05-16 10:34:38
Jag avstår nog helt idag är för less på 200krs utdelning på 6 rätt. men bara för man tänker så blir det väll nordens skräll fest. Lycka till alla som ger de en chans 


 Andreas - 2019-05-16 10:48:54
V64 börjar bli spelet där man bara borde spela när det är Dubbeljackpot.
Vanlig Jackpot är det varannan dag, och det gör inte mycket för utdelningen...... Perra - 2019-05-16 17:58:19
Nu får ni kamma till er! En liten lapp måste vi ju ha i alla fall
Ishockeyn behöver man ju inte titta på längre Hallon Brunn - 2019-05-16 18:06:22

 Andreas - 2019-05-16 18:20:42
Nettavisen

V64-1 : 5 Explosive Merlot – Er på vei mot superformen med to løp i kroppen etter pause, og den er spillbar i innledningsløpet. Var tapper fra dødens nest sist, mens den sist spurtet som en virvelvind nedover oppløpet etter at den havnet for langt bak underveis. Her er dødens «gratis», og kanskje kan den bli sluppet til tet også. SPILLES! 3 AD Hoc – Er en LOVENDE 4-åring som imponerte ved flere ganger i fjor som 3-åring. Står nå med fem smultringer i raden, og den kan fort gå i glemmeboken. Vær dog OBS på at den har blitt passivt kjørt mot knallgode hester i årets to første løp, og har ved begge anledninger kommet til mål med krefter igjen. Jepson opp, perfekt spor, og på ren kapasitet duger den. OBS!

V64-2 : 12 Speedy Desideria – Kan være storskrellen i et ganske svakt amatørløp. Sporet trekker naturligvis ned, men med flyt trenger ikke denne å være helt ueffen. Den har løftet seg en god del i år, og nå sist leverte den en fin sisterunde i kulissene (13,9 s 800m). Gangen før ble den kjørt rett ned mot første sving, og dermed var det løpet over. Her er det med veldig få unntak svært billig i mot, og med tempo kan det gå veien. OBS!

V64-3 : 9 Shutupandscratchme – Hadde kun 3,9% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og det er altfor lite. Var riktignok ikke på topp sist, men var syk da? Spurtet ekstremt bra både nest + tredjesist, og tilbake til de taktene så skal noen og enhver få kjørt seg her. Et perfekt smygspor er ikke feil for denne spurtsterke vallaken, og vi setter varsellampene på full styrke! 8 Appreciated – Er en annen mulig skrell. Den gikk et svett løp etter grov galopp nest sist, mens den sist ble sittende bom fast med krefter igjen. Er under utviklingen, og på sin beste distanse er i hvertfall vi på vakt. Hadde 1% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 9 Hickomisschampagne – Er BETYDELIG bedre enn raden, og den MÅ passes. Man har gjort litt om på rutinene i både trening/oppvarming før løp, og det virker å gi betalt. Satt langt bak i drittværet på Åby sist, men etter en helt vill avslutning var den ikke mye slått. På klokken vår stod det 12,1 s 800m med krefter igjen. Leverer den slik igjen, og at den har noe bedre kontakt underveis, ja, da er den mer enn god nok. SKAL MED PÅ ALT som altfor lite spilt!

V64-5 : 5 Blue Line DK – Debuterte for Mats Rånlund sist, den så veldig fin ut, og kom til mål som ubrukt med krefter på tanken. Nå har den fått det løpet under vesten etter den skiftet trener, og man skal være klar over at dette fakta er en ganske bra hest i grunnlaget. Kan muligens sprinte en 12-tid med klaff på veien (rekord på 13,0), og den burde være mye mer spilt enn hva den faktisk er. Settes helfrekt først.

V64-6 : 3 Zizou – Er halmstrået i en VRIEN JACKPOTOMGANG. Så ut som ren dynamitt i V75’en sist, og den leverte en voldsom avslutning etter et passivt opplegg (12,5 s 800m). Tapte ytterst knepent da. Nå varsler Veijo at det blir sko i kveld, og det vil nok medføre at «halve Sverige» vil spekulere mot den… Vær dog OBS på at den var strålende med sko på alle fire tredje sist, og den fullførte knallbra til delt seier etter et tøft opplegg da. Kan muligens bli sluppet til tet på første bortre her, og siden tror vi ikke den lar seg slå. ALL IN! Perra - 2019-05-16 18:34:59
V64
Inlämnat: 2019-05-16, 18:34
V6 - endast vinst vid 6 rätt
Åby
Torsdag 2019-05-16
Start: 19:30
Kostnad: 96,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 6 Toddler (2, 5)
2: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 (3, 7)
3: 6 Digital Science (5, 2)
4: 1, 2, 3, 11 (5, 10)
5: 5 Blue Line D.K. (4, 10)
6: 2, 9 (3, 6)

1x12x1x4x1x2 = 96 rader.
96 x 1 x 1,00 kr = 96,00 kr.
Totalt: 96,00 kr.
Rättningskod: CXM RTH HJG
 Perra - 2019-05-16 18:46:27
2 Bellini Face  gick tydligen barfota runt om senast och nu blir det skor bak.... hmm (enligt Admir Zukanovic)
  Andreas - 2019-05-16 18:49:42
V64

Avd
1: 5 Explosive Merlot (6, 2)
2: 2, 3, 5, 7, 12 (4, 8)
3: 2, 5, 6 (9, 4)
4: 3, 5 (10, 9)
5: 4, 5 (10, 7)
6: 3 Zizou (6, 2)

1x5x3x2x2x1 = 60 rader.
60 x 1 x 1,00 kr = 60,00 kr.
Totalt: 60,00 kr.
Rättningskod: KRM ZTJ CJC
 Perra - 2019-05-16 19:02:12
TR Livesystem

Matematiska system - V64

Lilla systemet

360 kr (360 rader)
 • V64-1: 
  • 1,
  • 2,
  • 3,
  • 4,
  • 5,
  • 6
   (
  • 5,
  • 4)
 • V64-2: 
  • 2,
  • 3,
  • 4,
  • 7
   (
  • 10,
  • 6)
 • V64-3: 
  • 2,
  • 3,
  • 5,
  • 6,
  • 9
   (
  • 4,
  • 8)
 • V64-4: 
  • 3 Okinawa Roc
   (
  • 9,
  • 5)
 • V64-5: 
  • 4,
  • 5,
  • 10
   (
  • 9,
  • 2)
 • V64-6: 
  • 3 Zizou
   (
  • 2,
  • 6)
Endast spel i sexrättspotten (V6)

Stora systemet

900 kr (900 rader)
 • V64-1: 
  • 1,
  • 2,
  • 3,
  • 4,
  • 5,
  • 6
   (
  • 5,
  • 4)
 • V64-2: 
  • 2,
  • 3,
  • 4,
  • 7,
  • 10
   (
  • 6,
  • 1)
 • V64-3: 
  • 2,
  • 3,
  • 5,
  • 6,
  • 9
   (
  • 4,
  • 8)
 • V64-4: 
  • 3 Okinawa Roc
   (
  • 9,
  • 5)
 • V64-5: 
  • 2,
  • 4,
  • 5,
  • 7,
  • 9,
  • 10
   (
  • 11,
  • 3)
 • V64-6: 
  • 3 Zizou
   (
  • 2,
  • 6)
Endast spel i sexrättspotten (V6)


Redigerat: 2019-05-16 19:04:51

 Perra - 2019-05-16 19:07:52
9 SHUTUPANDSCRATCHME (V64-3)    -   BIKE FFG OCH BFRO FFG

Redigerat: 2019-05-16 19:10:03

 Perra - 2019-05-16 19:37:10
Expressen Eskil Hellbergs TIPS!

Heiskanen har en het segerchans

Dagens bästa
2 Zizou (V64-6, lopp 9) var Veijo Heiskanen väldigt uppåt inför det senaste loppet som var ett V75-lopp. Och han hade fog för sin optimism. Hästen avslutade vasst och var bara någon centimeter från att hinna fram till vinst. Jag tror att utdelningen kommer i kväll i stället.

Han kan slå till trots svårt läge

Dagens chansning
Läget är urtrist. Men 8 Moruga (V64-5, lopp 8) har hög kapacitet för klassen och kan inte räknas bort ur segerstriden trots spåret hävdar jag bestämt. Moruga kan vara en trevlig åttaoddsare?

Toddler får vandra en tung väg

Dagens avslag
6 Toddler (V64-1, lopp 4) kommer från Conrad Lugauers formstall. Men spåret längst ute innebär att han riskerar att få göra grovjobbet och han möter ett bra bra hästar. Och av den anledningen vågar jag mig på att ranka ner honom en bit. Perra - 2019-05-16 19:57:30
V64-2: men vilken jefla rötta/röra!  jefla strullopp

Redigerat: 2019-05-16 20:02:07

 Andreas - 2019-05-16 20:30:40
Tar en DD 5 mot 3