Travsnack travforum


     Registrera
V75 Eskilstuna 9/11  2019-11-09


 Häst-Sven - 2019-11-04 15:24:11
Ja lite hemmabana då. Brukar väl sällan bli bra utd...Men men 

Avd 1 
Brons å lite halvöppet.. 6-7 givna o dragen 9-2.. 4-8 får man väl läsa mer om. 

Avd 2 
Treåring favoriten som lär få en tung löpning med Klantio, inget man lägger alla sina ägg hos. Kapten Kidd lär ju va långt fram med lopp i kroppen! 5 8 6 4, den som tar leding lär väl vinna här? 7 kanske spelvärd med hemmabana 

Avd 3 
1640 spår 5. Ja va händer, milligan lär släppas till spets å loppet är över. Klart tränaren varna för sin andra häst senast nr 1, gillar distansen mer. Körning med 2 lär väl släppa in bakspår. Milligan jävla vinnarskalle dock. Lås 1-5

Avd 4
Bra spår å snabb ut samt inte mycket emot,  spik 6... Blir väl många annars här 

Avd 5
Öppet, 6-7 öppet bakom lyfter fram 9 bike nu. 

Avd 6
Tänker inte släppa DOCTOR DOXEY Zenz, måste vinna snart. 9 kan bättre ska med. Sen Jas kanske kan flyga lågt under radarn? 

Avd 7
Är ESPRIT Sisu på topp vinner den. Dock ströks den för hovböld senast å skor på denna gång.. Tål att kluras på  reflex - 2019-11-05 19:13:56

 Andreas - 2019-11-08 12:53:03

 Andreas - 2019-11-08 12:56:50
V75 IntervjuerV75-1, Brons, 2 140 m, volt
1 Mr Clayton J.F. (Rikard N Skoglund) har haft ett litet uppehåll och blivit behandlad. Känns bra och brukar vara bra direkt. Tror det är några som är lite för tuffa för att vinna men vi får nog en fin resa och förhoppningsvis en fin slant. Skor men det påverkar inte så mycket, säger Stefan Arvidsson.

2 Falcon Am (Claes Sjöström) var Claes nöjd med i senaste starten från ett dåligt utgångsläge och hästen gjorde det bra i skymundan. Voltstart är okej och han är i kvick i benen från start. Detta blir sista starten för i år innan vila. Vanlig vagn, säger Magdalena Eriksson i stall Fredrik Linder.

3 Young da Vici (Per Lennartsson) mötte lite lättare motstånd senast men kändes stark och fin hela vägen och visade den formen som han har och förhoppningsvis fortsätter att ha. Tuffare emot nu men vi får hoppas på lite tempo. Troligen så blir det skor bak igen, säger Per Lennartsson.

4 Höwings Unbeatable (Carl Johan Jepson) har varit riktigt fin på slutet och spår fyra i volten behöver faktiskt inte vara helt fel. Han trivs med Jepson och jag tycker han är en av de som ska räknas, säger Oskar Florhed i stall Robert Bergh.

5 Global Unspoked (Erik Adielsson) krigade verkligen senast och känns minst lika bra som tidigare i träningen. Det finns tuffa hästar emot här men jag tror inte han är helt borta. Han öppnade sävligt senast och det var nog första gången han inte var snabbast ut i volten men normalt så öppnar han bra. Inga ändringar, säger Oskar Svanberg.

6 Burning Man (Peter Untersteiner) har gjort det väldigt bra och har spännande förutsättningar här med läge för ledningen. Given.

7 Man at Work (Örjan Kihlström) var riktigt bra i den senaste starten och ska ha gått framåt. Man får väl tro att han ska vara lite lugnare den här gången också med ett lopp i kroppen. Spåret ska inte vara några problem och han kan nog öppna ganska bra. Troligen blir det inga ändringar, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

8 Harran Boko (Conrad Lugauer) har ett bra läge på innerspåret men har inte riktigt visat den rätta inställningen på slutet. Jag hoppas det täta startandet ska vara en fördel och jag tycker han ska räknas. Det blir inga ändringar, säger Conrad Lugauer.

9 Kennedy (Adrian Kolgjini) var vi ändå nöjda med senast på Jägersro då man får komma ihåg att han mötte rutinerade stayerhästar den gången och bara själv är fyra år. Han är stark och tål att göra en del jobb själv, säger Dante Kolgjini i stall Adrian Kolgjini.

10 Divine (Kai P Jussila) har det blivit tre veckor mellan loppen för nu och hon brukar vara som bäst med tio dagar mellan loppen. Hon känns fin i jobben i alla fall och vi hoppas på pengar i första hand då jag är lite osäker på formen. Det blir inga ändringar om banan tillåter, säger Kai P Jussila.

11 Hossiana Boko (Jörgen Westholm) är startsnabb så det är tråkigt med ett bakspår här. Hon håller en okej form men vi får ligga lite lågt härifrån och hoppas på en god placering i första hand, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

12 Grandfather Bill (Björn Goop) har fin form och ser fin ut hemma men det känns nattsvart härifrån. Eventuellt så blir det barfota runt om nu i den här starten, säger Anton Sverre hos Björn Goop.V75-2, Klass II, 3 140 m, auto
1 Mellby Hoffa (Jorma Kontio) finns det ingenting negativt att rapportera på. Han har gjort allting rätt hittills så vi måste tro på honom i den här starten igen. Om banan är fin är meningen att han ska gå barfota igen och han verkar allround så distansen ska inte ha någon betydelse, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

2 Kapten Kidd (Peter Untersteiner) har bra läge och gjorde det okej senast. Platsbud.

3 Carlos Messi (William Eriksson) har gjort bra lopp på slutet och han känns fortsatt bra. Lite tuffare motstånd nu men jag tror inte han gör bort sig. Tror inte distansen är några problem och förhoppningarna finns för att kunna dyka upp bland de tre. Eventuellt så blir det en ryckhuva för första gången, säger William Eriksson.

4 Imola Boko (Björn Goop) gjorde ett jättefint lopp senast på Färjestad. Svårt säga om distansen är en för eller nackdel här. Är under utveckling i alla fall och hittar han en bra position och kan smyga med lite så kan han räcka en bra bit i loppet. Eventuellt jänkarvagn, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

5 Tiger Journey (Carl Johan Jepson) bör få ett fint lopp och slåss om en plats här.

6 Fighter Mearas (Ulf Ohlsson) var jättefin senast då han efter tidig ledning enkelt joggade undan utan att pressas. Han har enormt mycket inombords och de dagar han sköter sig då är han svårslagen. Lång distans ska inte vara något problem men motståndet är tufft och även om min är bra så måste det stämma på vägen om vi ska kunna utmana dem. Vi ändrar ingenting, skor runt om, säger Svante Båth.

7 Cyrano de B. (Per Lennartsson) gjorde det bra och kändes fin senast. Han gick bra sista 500 metrarna när jag begärde lite och det känns som en fin häst men jag har lite för dålig erfarenhet av honom ännu för att vet a hur han klarar dessa förutsättningar. Är en fin häst i alla fall, säger Per Lennartsson.

8 Vicar (Örjan Kihlström) var rejäl och fin senast och allt verkar okej i jobben efteråt. Har en tuff uppgift men distansen är passande då han är stark. Jag ligger ändå lite lågt då det är tufft motstånd och läget är som det är. Vanlig sulky nu, säger Pasi Aikio.

9 Evander Am (Rikard N Skoglund) galopperade senast och jag har ingen förklaring till det. Distansen fungerar och med rätt resa borde vi kunna vara med en bit fram. Inga ändringar, säger Magdalena Eriksson i stall Fredrik Linder.

10 Very Charming (Claes Sjöström) gjorde ett bra lopp senast på Solvalla och hästen känns fortsatt fin i träning. Tanken är att köra barfota runt om, säger Claes Sjöström.

11 Cambria (Thomas Dalborg) verkar det okej med. Bra hästar emot nu, framförallt Jormas häst. Vi är lite utelämnade från bakspår men jag tror distansen ska passa honom väldigt bra då han har lite svårt med tekniken. En outsider och eventuellt skor nu och rycktussar, säger Thomas Dalborg.

12 Echo Gamble (Ulf Eriksson) var inte alls bra senast men jag tror förklaringen var att han gick med en automatkäk som var alldeles för kort. Fick ett dåligt spår och möter jättebra hästar men han är nog inte sämre än de andra om han tävlar upp till sitt kunnande. Det blir helstängt för första gången och barfota runt om ifall banan tillåter. Klurar även på att försöka få tag i en jänkarvagn, säger Roger Hassborg.V75-3, Guld, 1 640 m, auto
1 Zack’s Zoomer (Jorma Kontio) närmar sig formen mer och mer och känns som han ska i träning. Det finns väl en liten chans att vi kan nå ledningen och jag tycker nog inte att man kan räkna bort honom helt och hållet från segerstriden, säger Stefan Melander.

2 Food Money (Rikard N Skoglund) känns riktigt laddad och fin i träningen så jag tror definitivt att han har lika bra form som tidigare under säsongen. Planen är att köra utan bakskor, vilket gör honom aningen rappare från start. Åker till Eskilstuna för att vara bland de tre och är min häst som han ska tror jag att han är det, säger Thomas Jezek.

3 Lucifer Lane (Johan A Nilsson) var bra senast där han satt fast och Johan var nöjd med honom. Har ett bra spår och flera av de tuffaste motståndare har ju sämre spår. Får försöka komma iväg så fort som möjligt och förr eller senare trillar han nog dit, sen får vi se om det är nu på lördag. Om fin bana kör vi som vi brukar, säger Thomas L Nilsson.

4 Super Zantos (Ante Lisell) kommer nog inte vinna men får försöka tjäna pengar. Det ser oroväckande ut om det blir regn och smetigt för då får han inget bra fäste, men annars har jag tänkt gasa från start för att komma ner någonstans. Helstängt huvudlag nu när det är kort distans, säger Ante Lisell.

5 Milligan’s School (Ulf Eriksson) verkar fortsatt fin men hade väl inte sin bästa dag senast på Solvalla. Jag tror formen sitter där och vi försöker igen. Man ska väl ha med sig att distansen kanske inte är den mest optimala, säger Stefan Melander.

6 Deep Sea Dream (Erik Adielsson) får normalt svårt att matcha de bästa härifrån.

7 Nappa Scar (Per Lennartsson) gjorde minicomeback senast och kändes fin men är bortlottad den här gången. Jag får försöka hitta ner någonstans och försöka få med oss bästa möjliga placering hem. Det är nog inget för spelarna, säger Per Lennartsson.

8 Mack Dragan (Carl Johan Jepson) var jag väldigt nöjd med senast och det finns inget att klaga på nu, förutom läget. Calle får avgöra hur han vill köra från start. Hade han haft lite bättre spår hade jag trott på bra chans men nu är man ju lite beroende av tur. Det blir nog samma utrustning den här gången, säger Morgan Wilhelmsson.

9 Disco Volante (Ulf Ohlsson) känns jättefin hemma i träning men det är bakspår nu och det är inte optimalt med honom. Tycker hästen blir bättre och bättre och nu får vi smyga med i ryggar, säger Stefan Melander.

10 Evaluate (Örjan Kihlström) var jag väldigt besviken på senast på Solvalla och jag vet inte varför han underpresterade. Han var inte trött i mål men med tanke på den prestationen tycker jag det är mycket svårbedömt nu, säger Stefan Melander.

11 Pastore Bob (Johan Untersteiner) var ute på lång distans senast och det är inte hans grej. Han är mest känd för sin startsnabbhet men han kan avsluta väldigt bra till slut också om man sparar på hans speed. Behöver en del tur och det blir inga ändringar, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

12 Dreammoko (Björn Goop) har inget roligt spår men han ser i alla fall bra ut hemma och var helt okej senast i finalerna på Solvalla där han hängde med till max. Behöver mycket tur härifrån och det känns lite långsökt vinna men han kan tjäna fina pengar, säger Anton Sverre hos Björn Goop.V75-4, Stolopp, 2 140 m, volt
1 Daydream la Marc (Torbjörn Jansson) är lite uppfräschad efter senast och känns bättre i träningen och mer harmonisk. Tycker inte hon är så tokig och helst skulle jag vilja ha ledningen, kommer hon dit är hon gynnad, säger Thomas Madsen.

2 Fair Enough Am (Peter G Norman) känns fin hemma i jobben men är lite grön i av sig. Hon har dock inlett karriären på ett bra sätt men jag tycker samtidigt att tilläggshästarna står bra inne i loppet. Hon är förbättrad till den här starten och vi får se hur långt det räcker, säger Peter G Norman.

3 Leia Palema (Mikael J Andersson) borde komma till ledningen. Kan räcka hela vägen.

2 160 meter:

4 Ti Amo Face (Erik Adielsson) är inte så tokig och ska inte räknas bort helt. Outsider.

5 Krakas (Örjan Kihlström) kvävde sig senast och tappade luften. Vill helst se henne i ryggar den här gången och hon känns fin i träningen. Hoppas vara med där framme med rätt resa, säger Jan Ove Olsen.

6 Polly Avenue (Magnus Jakobsson) var fin senast och det är en jäkla löpskalle på henne. Några bra emot men hon är bra själv och ska kunna vinna, säger Berne Gustafsson.

7 Miss Silver (Jörgen Westholm) kan mycket i ljusa stunder. Kommer hon vettigt till så kan hon vara med i främre träffen men det viktigaste är att hon går in i mål. Barfota runt om och vanlig vagn, säger Andreas Lövdal hos Jörgen Westholm.

8 Sheherazade Face (Ulf Ohlsson) är jag helnöjd med för dagen och hon är nog i sitt livs form. Det är nog ändå ingen man behöver ha med på V75 och läget är problematiskt, säger Markus Pihlström.

9 Wordfeud (Carl Johan Jepson) gick helt okej senast även om vi trodde hon skulle vara lite bättre. Allt verkar okej efteråt och har ett fint spår. Måste smyga med för att vara med där framme men hon bör komma bra till härifrån. Eventuellt så blir det skor runt om, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

10 True Devotion (Peter Untersteiner) kan avsluta bra. Inte helt avsågad med klaff.

11 Mattie (Jorma Kontio) har tränat på normalt inför det här. Kan bli svårt komma till härifrån men jag tror säkert att hon gör det bra så vi tror på en fin insats här, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

12 Frequency Am (Kim Eriksson) känns det bara positivt med och hon har gjort fina lopp hela året. Kim har vunnit med hästen tidigare och nu möter hon bara ston. Med rätt resa kan hon fälla många till slut, säger Johanna Lind i stall Markus B Svedberg.

13 Alice Ruda (Magnus A Djuse) är pigg och glad men har läget emot sig. Får  vara nöjda med en slant med oss hem den här gången. Förmodligen skor, säger Pär Ländin.

14 Timotejs Godis (Björn Goop) var vi lite tveksamma på hur formen var inför senast men där visade hon att hon är i bra författning. Ser bra ut hemma men har ett lite besvärligt läge ned många att runda. Vanlig vagn den här gången, säger Anton Sverre hos Björn Goop.

15 Honey Bunny (Jörgen S Eriksson) är jag mycket nöjd med men läget är bara mörker. Behöver hårt tempo och mycket tur, men läget drar ner de mesta av förhoppningarna. Inga ändringar, säger Jörgen S Eriksson.V75-5, Klass I, 2 140 m, auto
1 Young King (Per Lennartsson) STARTAR EJ

2 No Limit Royalty (Janne Korpi) vann väldigt enkelt senast på Solvalla med Björn Goop i sulkyn och visade att han duger gott i klassen. Har fått ett bra läge här och strular det inget under vägen så ska han vara med och slåss om segern på nytt.

3 Pegasus All Over (Björn Goop) känns bra och jag tror han gått framåt, han känns riktigt fin i jobben. Tufft motstånd men jag tycker inte han ska underskattas och vi siktar på en hyfsad peng, säger Toste Norgren.

4 Eclipse Am (Adrian Kolgjini) hade spår åtta senast men har ett betydligt mer passande läge nu. Det är inte helt omöjligt att han får överta ledningen. Han är stark och rejäl och skulle vi nå spets blir han svårslagen. Eventuellt en bike, säger Dante Kolgjini i stall Adrian Kolgjini.

5 Hurricane River (Ulf Ohlsson) håller bättre form än vad han fått utdelning. Tror han gör ett bra lopp så jag hoppas han ska kunna få lite utdelning nu. Inga ändringar, säger Preben Sövik hos Ola Samuelsson.

6 Velasquez Gar (Kevin Oscarsson) har fått ett tråkigt utgångsläge och vi får hoppas att han sköter sig. Han har gjort det bra på slutet och har en bra avslutning att tillgå. Om det löser sig så är han en av dom som räknas. Inga ändringar, säger Jim Oscarsson.

7 Istanbul Boko (Jorma Kontio) har gjort det bra och tål göra en del själv. Tränat på normalt efter den senaste starten och känns fin i jobben inför det här så han gör säkert en bra insats. Det verkar som det fortsatt finns utveckling i honom och det ska inte vara några ändringar, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

8 Get Ready on Tour (Peter Untersteiner) har verkligen gjort det bra på slutet och näst senast vann han på bra vis på Åby i Ungdoms-SM efter en vass avslutning på open stretch. Senast avslutade han på nytt klart bra och visade att formen fortsatt är riktigt bra. Har lottats till ett tråkigt utgångsläge den här gången och det krävs en del flyt på vägen härifrån men löser det sig vettigt så finns kunnande och form för att vara med och slåss om segern i det här loppet.

9 Noble Boy (Ulf Eriksson) har bra form och jag är nöjd med läget. Vi får hoppas på lite överpace så kan han nog vara med och ta en vettig peng. Troligen blir det inga ändringar, säger Per Linderoth.

10 Maximus M.M. (Anders Eriksson) gick bra senast och det känns som han bibehåller formen. Har ett chansartat läge nu men han går lika bra bakifrån som i ledningen. Får ändå ligga lite lågt härifrån och vi måste ha lite flyt på vägen. Det blir inga ändringar, säger Morten Waage.

11 Eldorado Mearas (Johan Untersteiner) gjorde det bra vid segern senast på Halmstad och är lite uppåt för dagen men möter ett tufft motstånd här och har även ett svårt utgångsläge så på förhand får man nog rikta in sig på att slåss om en vettig slant här.

12 Nyhet (Carl Johan Jepson) tränar fint för dagen men har fått ett läge som drar ner våra förväntningar. Han trivs bäst i den främre träffen och får svårt att hävda sig den här gången. Jag ligger lågt på förhand här, säger Oskar Florhed i stall Robert Bergh.V75-6, 3 140 m, volt
1 Jas (Jorma Kontio) spände sig senast när han kom i rygg, men det fanns krafter kvar. Vi ändrar lite i utrustningen men ledningen vore ju inte fel. Har feeling för honom och han duger nog en bit upp i klasserna som det känns. Blir det en riktigt bra bana blir det barfota igen, säger Oskar Svanberg.

2 Betting Rebel (Rikard N Skoglund) känns väldigt bra i träningen. Tror han gör ett bra lopp och är en bit fram. Kommer han till ledningen tycker jag inte det finns anledning släppa. Skor bak, säger Micael Broberg.

3 Editor (Oskar J Andersson) gjorde ett av sina bättre lopp senast. Trivs bäst utan rygg och vi gör ett försök att nå ledningen men kan säkert göra ett bra lopp oavsett. Vanlig vagn nu och det känns som en outsider, säger Oskar J Andersson.

4 Global Unesco (Magnus Jakobsson) känns väldigt fin. Jag tror han löser distansen galant och jag tror på en bra insats. Blir inga ändringar, säger Berne Gustafsson.

5 Vagabond Bi (Björn Goop) har gjort det bra efter kastration, utan att det varit supertryck. Kommer var lite bättre den här gången men spåret är inte bra. Sköter han sig är det platschans, säger David Persson.

6 Perfect Gede (Micael Stjernström) ska nog vara ännu bättre den här gången. Bra hästar emot men ska kunna vara bland de tre-fyra främsta. Borde komma till ledningen och ska jag släppa är det nog till Björn eller Magnus, säger Micael Stjernström.

3 160 meter: 

7 Global Skipper (Jonas Moberg) blir bättre och bättre. Bra hästar emot men jag tycker det ändå det ser lite spännande ut och jag får köra lite på chans, säger Jonas Moberg.

8 Whipped Eggs (Örjan Kihlström) gynnas en del av voltstart då han inte tappar lika mycket. Han trivs med Örjan och gillar den aktuella distansen. Han har gjort två rejäla lopp på slutet och ska räknas med chans, säger Oskar Florhed i stall Robert Bergh.

9 Vikings Preacher (Erik Adielsson) såg fin ut senast och räknas tidigt vid gardering.

10 Empire Garbo (Ulf Ohlsson) gör det bra varje gång och han har haft toppform en längre tid nu. Lång distans passar bra och jag räknar med en stark insats här. Favoriten blir naturligtvis svår att slå men bakom den hoppas jag att vi kan vara med och slåss om en plats, säger Svante Båth.

11 Global Tailwind (Jörgen S Eriksson) är kvick ut i volt och får smyga med den här gången. Han borde klara distansen och vi siktar på att tjäna en fin peng. Eventuellt blir det bakskor, säger Jörgen S Eriksson.

3 180 meter: 

12 Overtimeosåfin (Lars-Göran Söderberg) verkar ha bra form men är nog ingen vinnare på V75. Kör invändigt och kan han vara trea-femma, säger Lars-Göran Söderberg.

13 Doctor Doxey Zenz (Mathias Andersson) gjorde ett bra lopp senast. Platsaktuell igen.

14 O.P.Q.C. (Johanna Lind) var jättefin senast med full fart över mål. Hoppas på fin resa med rätt ryggar, då går han alltid bra, säger Johanna Lind i stall Markus B Svedberg.

15 Vischio Holz (Carl Johan Jepson) svarade för en fin insats senast och har väldigt hög kapacitet. Kan få en del konstiga idéer men om allt löser sig så ska han räknas, säger Christian Cracchiolo hos Magnus Dahlén.V75-7, Silver, 2 140 m, auto
1 Aron Palema (Mikael J Andersson) kan en del och får han ett bra lopp så kan han vara med och slåss om fina pengar här.

2 Niky Flax (Johan Untersteiner) kommer med två raka segrar och han är där vi vill ha honom för dagen inför det här loppet. Han kan öppna bra och han är i toppform men möter en del bra hästar här också, säger Ales Pavsic hos Johan Untersteiner.

3 Hazard Boko (Per Lennartsson) var väldigt fin i den senaste starten och han hade varit väldigt förkyld innan det loppet så han var försiktigt jobbad. Det blir stängt huvudlag och bike nu och han har definitivt kapacitet för att matcha de här hästarna, sen hade man väl velat ha ett lopp till i kroppen för att vara riktigt optimistisk men han känns spännande på förhand, säger Per Lennartsson.

4 Island Life (Örjan Kihlström) var struken inför den senaste starten men det var inga stora saker så det behöver man inte fästa så stor vikt vid. Han gjorde det bra efter galopp i den senaste starten och känns fortsatt fin. Läget är bra men lite svårbedömt. Det kanske blir för tufft att vinna loppet, säger Oskar Florhed i stall Robert Bergh.

5 Esprit Sisu (Erik Adielsson) åkte nyligen på en hovböld och vi fick därför stryka honom från en tilltänkt start. Han fick stå över jobb i någon vecka och det är svårt att säga om det har påverkat formen. Skulle han vara lika bra som i de senaste starterna då är han ett tidigt bud här. På grund av hovbölden är det tveksamt om han kan gå utan framskor men vi avvaktar till tävlingsdagen innan vi tar ett beslut, säger Svante Båth.

6 Pastor Power (Peter Untersteiner) har visat fin form och varit tvåa bakom Niky Flax två gånger i rad. Spår lite långt ut här.

7 Perfect Dynamite (Ante Lisell) blev jag lite fundersam på i den senaste starten då han var lite loj. Han kändes annars jättefin i värmningen och känns fin i jobben efter det loppet. Vi får se nu hur det går och jag provar gasa från start så får vi se om han vill springa, säger Ante Lisell.

8 Track Angle (Anders Eriksson) blev pigg med helstängt huvudlag senast och fick mjölksyra lite tidigt. Känns fin efteråt så jag hoppas att formen är intakt. Får ligga lågt härifrån men jag hoppas han går bra in i mål. Öppet huvudlag nu, säger Morten Waage.

9 Ural (Jorma Kontio) har bara joggat efter senast och det verkar som det ska. Det gick nog lite för fort för honom senast och nu får han spara på krutet till slut istället. Möjligen så kommer han gå med ett par aluminiumskor med grepp bak den här gången, säger Susanne Richter.

10 Linus Boy (Björn Goop) gjorde det riktigt bra efter långt uppehåll i den senaste starten och gick fort till slut. Känns fin i jobben efter det men har haft otur med sina startspår. Troligen blir det samma utrustning som senast och med lite tempo på loppet så plockar han ner många till slut här, säger Clas-Göran Björkroth hos Timo Nurmos.

11 Only One Winner (Nathalie Blom) har varit nyttig hela året och formen verkar fortsatt god inför det här loppet. Får köra lite på chans och hoppas på överpace så vi kommer in i matchen. Klaffar det lite så dyker han alltid upp i främre träffen. Öppet huvudlag, säger Nathalie Blom.

12 Pablo Andover (Bengt L Axelsson) är bortlottad men känns annars jättefin i träningen. Tar vi en slant så är det jättebra. Det blir ett öppet huvudlag den här gången, säger Bengt L Axelsson.Bara inloggade användare ser alla svar!

 Spiken - 2019-11-08 15:26:30
Någon som vill byta Ögat mot TT/SV/SS.... ?


 Häst-Sven - 2019-11-08 15:56:10
Blev en tidig....
V75
Inlämnat: 2019-11-08, 15:55
Eskilstuna
Lördag 2019-11-09
Start: 16:20
Kostnad: 96,00 kr
Vadet gäller startnummer

Avd
1: 2, 4, 6, 7, 8, 9 (5, 1)
2: 6 Fighter Mearas (1, 8)
3: 1 Zack's Zoomer (5, 2)
4: 6 Polly Avenue (3, 11)
5: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 (2, 12)
6: 9, 13 (8, 15)
7: 3, 10 (5, 2)

6x1x1x1x8x2x2 = 192 rader.
192 x 1 x 0,50 kr = 96,00 kr.
Totalt: 96,00 kr.
Rättningskod: TCQ SHS KMB
 Andreas - 2019-11-08 18:28:05

 Andreas - 2019-11-08 18:28:18

 STGR702 - 2019-11-08 19:57:22
Jens Sjödén: "Statistikanalys V75 lördag"

Sexsiffrig vinst på G inför sista förra veckan, men bom efter en omstart. 193 857 kronor in i onsdags istället och spelformen finns där! Lördagens bästa spikar är två underspelade favoriter.

Eskilstuna har arrangerat motsvarande omgång de senaste tio åren. Så här har det gått:
2009*                 3 favoriter        2 skrällar               7 000 kr          (5)
2010                    1 favorit            2 skrällar           419 000 kr         (3)
2011                    3 favoriter        2 skrällar               4 000 kr          (5)
2012                    2 favoriter        3 skrällar           2,4 milj kr          (1)
2013                    3 favoriter        2 skrällar             22 000 kr         (4)
2014*                 2 favoriter        1 skräll               165 000 kr         (2)
2015 (n)             2 favoriter        2 skrällar           629 000 kr         (0)
2016*                 2 favoriter        1 skräll                 85 000 kr         (4)
2017                    3 favoriter        2 skrällar           226 000 kr         (0)
2018                    1 favorit            1 skräll               123 000 kr         (3)
*) Jackpotförstärkt omgång

• 31 procent favoriter (22/70)
• 26 procent skrällar (18/70)
• 39 procent spetsvinnare (27/70)
• Medianutdelning: 144 031 kronor

I statistiken är Eskilstuna Sveriges spetsbana nummer två. Det var dock inget man märkte av 2015. Banan var något tung, och bara ett av de totalt 14 V75-loppen vanns från ledningen. 2017 regnade det på lördagen, och då vann ingen från spets på hela tävlingsdagen. Redan nästa dag hade det torkat upp, och på söndagen vanns fem av sju V75-lopp från ledningen. 
Väder och banunderlag påverkar andelen spetsvinnare mer än något annat, till exempel är upploppslängd av underordnad betydelse.
 


V75-1: Brons, voltstart, medeldistans

7 Man at Work blev dyr för mig förra veckan. Han var storfavorit i V86-8, men jag hade chansat bort honom på mitt Tillsammans-system. Hade måltvåan hållit undan hade vi fått en sexsiffrig vinst. Så kan det gå när man gapar efter mycket…
Hästen var bra då men galopperar ofta (2/5, 4/10). Han blir på sin höga kapacitet i princip alltid överspelad.
2-5-7-6-0-d-0-0. Det är placeringarna hästen tagit efter sina tidigare segrar. Efter debutsegern lyckades han från spets bli tvåa som 1,60-favorit, i övrigt bara underprestationer. Hästen är såklart ett hett segerbud om han presterar på topp, men att den chansen ska vara 37 procent som spelet säger tror jag inte.

6 Burning Man är stabilare och de flesta låser på två.
”Jag har egentligen ingenting negativt att säga. Det är om det skulle bli omstart då, han kan bli lite stressad.”
Så säger tränaren i onsdagens Travronden. Omstart blir det i 41 procent av de här loppen. Efter en sådan bör favoritspelarna sitta med hjärtat i halsgropen – Man at Work gynnas knappast heller av omstarter…

Formtoppade 3 Young da Vici (1,3 procent!) lär gynnas av omstarter. Andra lägger bort krafter men han är inte den som blir trött!

Spelfaktorn är det tal man kan multiplicera spelprocenten med för att få fram chansprocenten, som ett slags ROI baserad på spelprocent i stället för odds. För en PU-favorit lyder detta tal 0,97.
 


V75-2: Klass II, autostart, stayerdistans

Det här med 3140a-lopp inom V75 är nytt sedan årsskiftet. Fortfarande har samtliga vinnare travat på innerspår, en klar majoritet i ledningen. Ingen har lyckats segra från bakspår. Händelserika blir loppen endast på Åby (på grund av open stretch-förekomst).
Det finns en uppfattning om att startspår och spetsstrid är faktorer som blir mindre betydelsefulla när man förlänger distansen, men erfarenheterna visar att det är precis tvärtom.

Favorit att nå ledningen är andrahandaren 6 Fighter Mearas (26 procent) och favoriten 1 Mellby Hoffa (40 procent) lär naturligtvis få ett invändigt löpningsförlopp.
Favoriten är treåring mot äldre, särskilt missgynnsamt över aktuell extremdistans. Andrahandaren har trots allt vingelspår och är osäker, galopp i 2/5 och 5/10 senaste – galopplystnad är också en särskilt missgynnsam egenskap över aktuell distans.
Det är inte helt lätt att läsa hur loppet blir kört och gardering rekommenderas. I lägsta klassen är ju också alla oprövade över distansen. I de tre lopp som tidigare avgjorts har vinnarna varit spelade till 4, 5 och 22 procent.

Spelfaktorn för Jorma lyder 0,84. Det senaste året har nio av 46 favoritskap infriats, 20 procent.
 


V75-3: Guld, autostart, kort distans

5 Milligan’s School har gjort 46 starter i Sverige, men så här klent har motståndet knappt varit någon gång. Han är överkvalificerad för sällskapet och hade sedan turen att lottas till optimala 5/1640a. Han hade varit favorit till segern från spår 12 också.
Abret är nedåtform. Hästen imponerade inte vid segern näst senast, men prestationen växte i alla fall lite av hur måltvåan Elian Web presterade efteråt – hästen hade vunnit den stentuffa guldfinalen senast om loppet varit några meter längre.
Vid segern var MS omgångens största favorit, spelad till 71 procent. Den här uppgiften är inte tuffare, tvärtom, men nu säger spelet 38 procent. En majoritet av spelarna spekulerar alltså i att favoriten ska underprestera till den grad att han snudd på behöver vara sjuk.

Sannolikt håller 1 Zack’s Zoomer ut andrahandaren 2 Food Money då de startar sida-sida. Sedan låser stallkamraterna loppet då Milligan’s School glider fram i dödens. Från den positionen ska favoriten inte ha några problem att avgöra med valfri marginal. 

Spelfaktorn för Ulf Eriksson lyder 1,25.
 


V75-4: Fyraåringslopp, ett tillägg, medeldistans

Med bara tre hästar på start lär tilläggshästarna vara ifatt ganska direkt, de där framme har inte så stor glädje av sitt försprång. 3 Leia Palema (14 procent) spetsar säkert, men är med 92 000 på kontot minst meriterad av alla och borde väl vunnit senast för att ses som en V75-vinnare i nästa start.

Favoriten 6 Polly Avenue är bästa hästen. Seger i 7/9 imponerar. Hon är rikast och står fantastiskt bra inne på pengar. Vinner inte spetshästen så vinner bästa hästen och jag är inne på att detta är en sådan gång. 35 procent är taget, fint spelvärde!

Kommer favoriten bort blir loppet vidöppet, favorit-eller-skräll. 4 Ti Amo Face (4,5 procent) förstareserv!

Spelfaktorn för Magnus Jakobsson lyder 0,74.
 


V75-5: Klass I-försök, autostart, medeldistans. Struken: 1

Bara en gång de senaste 20 har någon lyckats hitta rätt Top 7-rad och potten växer. 2 438 184 kronor tillförs sjurättspotten vilket innebär en återbetalning om 170 procent om någon hittar rätt denna gång. Chansen ökar, faktiskt, riktigt mycket av att en häst blivit struken. Det är stor skillnad i svårighetsgrad mellan tolv och elva hästar.

Veckans lopp är jämnt men två hästar sticker ut en aning, delvis på grund av att de är spårgynnade. Det betyder lite extra i jämna lopp. 6 Velasquez Gar (15 procent) gynnas kolossalt av nedstrykningen och är nog bästa hästen. 5 Hurricane River (17 procent) är den troliga spetshästen. De flesta lopp löser man om man har streck för en sådan duo.

9 Noble Boy ser jag som en av omgångens mest underspelade. Han behöver förstås tur för att vinna, men så lite som 1,0 procent chans ska han inte ha. Minns spurten som V75-tvåa för fyra starter sedan! Jag tror det ser likadant ut imorgon. Fastlåst senast och för tung löpning näst sist, därför så bortglömd nu.

Spelfaktorn för Ulf Ohlsson lyder 1,05.
 


V75-6: Två tillägg, stayerdistans

Här finner vi omgångens märkligaste streckning. 8 Whipped Eggs är omgångens största favorit, spelad till 66 procent. En tiondel så mycket spelad är 9 Vikings Preacher som inte alls är en sämre häst än favoriten. Dessutom är han mer startsnabb och jag tror att Erik kan köra till ledningen. Ska favoriten sedan slå honom efter att trava utvändigt i tre hela kilometer – ja, då är han en värdig vinnare i alla fall.

I normalfallet är hästarna längst bak gynnade. Nu finns dock ett tak vid 1,5 miljoner intjänat och de där bak är knappast bättre än de 20 framför. Den här gången föredrar jag hästarna på den normalt missgynnade mellanvolten. Av de där framme är 4 Global Unesco (6,3 procent) bäst, men spåret…

Spelfaktorn för Örjan lyder 0,85.
 


V75-7: Silverförsök, autostart, medeldistans

En jämn silverdivision avslutar. 4 Island Life galopperade i comebacken och folk har glömt hur bra han var i starterna innan, eftersom dessa ligger ett halvår bak i tiden. Jag tror han kommer att kunna prestera på den nivån – hela stallet visar form! – och till 3,3 procent är han loppets bästa spelfynd. Det är jämnt, men han har nog bästa chansen.
En 5 Esprit Sisu i toppslag har bättre chans, men någon sådan ser jag inte i loppet. 2 Niky Flax var bättre än någonsin senast, en sådan prestation räcker igen.

7 Perfect Dynamite blev det skrik på i lördags. Då stod han i nio gånger i den tuffa silverfinalen, trots bakspår. Den här gången är uppgiften enklare men spelet säger 1,1 procent! Hästar är i regel bättre andra gången då de startar vecka-vecka.

Spelfaktorn för Erik lyder 1,05.
 


Mitt spel

Två femmor och 162 kronor tillbaks på det lilla systemet för 60 kronor här i analysen förra veckan.
På Tillsammans blev det spännande! Systemet levde efter sex avdelningar och värdet var 65 268 kronor. Tyvärr blev det omstart för att Örjan valt fel spår bakom bilen…!
Generellt gynnas bakspårshästar av omstarter, men det är förstås individuellt. Den här gången gjorde bakspårshästen och min spik Milliondollarrhyme av med sina krafter innan loppet gått, medan framspårshästen Global Trustworthy höll sig lugn och kunde ta en spetsseger. Synd att inte loppet var lite längre, för om Elian Web hunnit fram hade det blivit mycket bättre betalt på sexor och femmor.
Utan omstart hade vi nog fått en sexsiffrig vinst, nu fick bolagsdeltagarna nöja sig med 2 934 kronor att dela på.
Analysen gick i alla fall strålande bra, 3-1 i tipsettor gentemot spelarna och speciella varningar för båda omgångens skrällvinnare Melizza och Pascha Tilly.

Spelet har också gått bra både före och efter. Även vid förra veckans V86 var en sexsiffrig vinst på G inför sista loppet, där jag sprack på att ha tagit bort storfavoriten (se under V75-1)…
Och nu i onsdags gick det bättre. Raden var så svår att ingen hittade åtta rätt, inte jag heller, men Tillsammans-deltagarna fick i alla fall 193 857 kronor att dela på! Tänk om jag vågat spika min tipsetta i V86-1, treprocentaren Pacific Face. Då hade vi nog blivit ensamma om åtta rätt och över sju miljoner in…
Vinster kommer ofta i stim. Hoppas det inte är över redan! Sista veckorna har systemen i analyserna gett ännu bättre återbäring (nästan tvåhundratusen för en femhundring i onsdags):

Lilla systemet:
6, 7
6, 1, 8, 5, 2, 7
5 Milligan’s School
6 Polly Avenue
5, 6
9, 8
4, 7
48 kronor

Stora systemet:
6, 7
6, 1, 8, 5, 2, 7
5 Milligan’s School
6 Polly Avenue
5, 6, 9, 7, 8, 2, 12, 11, 4
9, 8
4, 7, 2, 3, 5, 6, 9, 10
864 kronor

På Tillsammans spelar jag större än det stora och jag kommer ha råd med något som få andra gör: Att gardera V75-1. Låset är hur starkt som helst om loppet går iväg som det ska, men blir det omstarter är det inga favoriter att hålla i handen. Då kommer ingångsvärdet bli högt och vi är med! Hur det systembygget utvecklar sig kan man som vanligt följa på sajten.
Spikarna lär jag inte rucka på, det är två underspelade favoriter utan tydliga motbud. Och det är ju inte de som ska fixa utdelningen, de ska bara vinna och så får det skrälla i andra lopp.
Lycka till med spelbesluten!

  Travspiken1 - 2019-11-09 06:02:57
Någon med spelvärde?


 McFabulous - 2019-11-09 09:34:05
Iltasanomat

Pieni
Toto75-1: 7, 6
Toto75-2: 6, 1, 2, 5
Toto75-3: 2, 5, 9
Toto75-4: 6
Toto75-5: 5
Toto75-6: 8, 9, 15
Toto75-7: 2, 10, 3, 6
Hinta: 14,40 €Suuri
Toto75-1: 7, 6
Toto75-2: 6, 1, 2, 5
Toto75-3: 2, 5, 9, 8, 3, 12, 11
Toto75-4: 6
Toto75-5: 5
Toto75-6: 8, 9, 15, 1, 4, 13, 14, 5, 3, 10, 7, 11
Toto75-7: 2, 10, 3, 6
Hinta: 134,40 € STGR702 - 2019-11-09 09:56:10

 STGR702 - 2019-11-09 10:21:51

 McFabulous - 2019-11-09 10:35:40
från ravinetti.fi 

Toto75-1: 7, 6 (4,2)
Toto75-2: 6 Fighter Mearas (1,7)
Toto75-3: 9, 5, 1, 3, 8, 2, 11, 12 (10,7)
Toto75-4: 6, 5, 11, 7, 4, 14, 2, 3, 12 (1,15)
Toto75-5: 7, 4, 5, 6, 8 (2.3)
Toto75-6: 8 Whipped Eggs (9,15)
Toto75-7: 10, 2, 6, 4 (3,9)
2880 riviä – 144,00 euroa Itur - 2019-11-09 11:19:37
De gånger jag varit på Eskilstuna tycker jag att jag ofta hör och ser Kontio som vinnare. Jag kommer spela lite på kusk denna vecka. 


 Andreas - 2019-11-09 11:47:01
Ska bli intressant att se hur banan blir,  verkar bli småregn hela dagen...


 Zoccer Wadd - 2019-11-09 12:11:22
Nån som vet vad Goop säger om Dreammoko i krönikan han har i AB? I Björnkollen streckar han inte den på 4-5 hästar, där streckar han hellre Discon & Evaluate tex.
Där ser det ju annars ut som Jorma svarar allt för & släppa till favoriten & stallkamraten för & få hem första & andrapriset. Favoriten var ungefär samtidigt över linje som Milliondollarrhyme sist & den har ju absolut toppform just nu så nåt formtapp borde det inte vara.


Redigerat: 2019-11-09 12:30:04

 Klanke - 2019-11-09 12:15:24
roliga spiken: eclipse am körs offensivt och övertar spets 13 proc, (gör topplopp mest hela tiden)

låset: 13-15 avd6. där nr 13 såg riktigt fin ut senast, möter enklare nu och med klaff sänker man rubbet 2 proc.

dragen: mr clayton, tiger journey, mac dragan, miss silver, ural.

clayton
får sämst rygg ledaren? satt fast med allt i en bronsfinal senast, har varit uppåt på slutet och får loppet idag.

tiger journey
är snabbast ut, mot spets, släpper till nr 6 (bra tvilling) på distansen blir det alltid luckor och även för tiger som får loppet 2 proc.

mac dragan
har läget emot sig annars rolig etta i öppet lopp, 14 proc, passa dreamoko som är van tuffa djur och gynnas om det blir överpace. 4 proc

miss silver
går ner rejält i klass, barfota runt om idag, man vet ej vart formen är men fin i måndagens jobb. 4 proc

ural
studsar tillbaka och vinner, passa island life med örjan i jollen,  Andreas - 2019-11-09 12:27:30
Tunt med info där...

 V75 körs i Eskilstuna på lördag

12 Grandfather Bill (V75-1) är lite ojämn i prestationerna och har haft otur på slutet, det blir svårt härifrån.
4 Imola Boko (V75-2) gjorde ett okej lopp senast och den långa distansen ska passa honom bra, outsider.
12 Dreammoko (V75-3) känns lite uppåt i träningen igen, men svårt läge i högsta klassen.

Ursprungligen skrivet av: Zoccer Wadd
Nån som vet vad Goop säger om Dreammoko i krönikan han har i AB? I Björnkollen streckar han inte den på 4-5 hästar, där streckar han hellre Discon & Evaluate tex.
Där ser det ju annars ut som Jorma svarar allt för & släppa till favoriten & stallkamraten för & få hem första & andrapriset. Zoccer Wadd - 2019-11-09 12:32:10


Ursprungligen skrivet av: Andreas
Tunt med info där...

 V75 körs i Eskilstuna på lördag

12 Grandfather Bill (V75-1) är lite ojämn i prestationerna och har haft otur på slutet, det blir svårt härifrån.
4 Imola Boko (V75-2) gjorde ett okej lopp senast och den långa distansen ska passa honom bra, outsider.
12 Dreammoko (V75-3) känns lite uppåt i träningen igen, men svårt läge i högsta klassen.

Ursprungligen skrivet av: Zoccer Wadd
Nån som vet vad Goop säger om Dreammoko i krönikan han har i AB? I Björnkollen streckar han inte den på 4-5 hästar, där streckar han hellre Discon & Evaluate tex.
Där ser det ju annars ut som Jorma svarar allt för & släppa till favoriten & stallkamraten för & få hem första & andrapriset.

Ok tack kanske bara Imola Boko som har chans då från stallet från toppspår & smyglopp, dödens sist. Andreas - 2019-11-09 12:42:37
Aftonbladet Fernlund

 SPIKARNA:

▪▪ 8 Mack Dragan (V75-3)
Är en rolig chansspik i ett annars väldigt svårt och streckkrävande lopp. Hästen är bättre än någonsin, möter konkurrenter som inte riktigt glänst på sistone och jag har stark känsla för Mack Dragan trots det svåra startspåret. Sexåringen kan öppna fort, har en vaken kusk och jag tror att han är starkast till slut.
▪▪ 8 Whipped Eggs (V75-6)
Har två lopp i kroppen efter frånvaro och var tapper som tvåa senast. Nu möter han enklare motstånd, står fint placerad och älskar den långa distansen. Han har kamperat bra ihop med Örjan Kihlström förut och detta ser jag som omgångens starkaste singelstreck.
DRAGEN:
▪▪ 4 Ti Amo Face (V75-4)
Var mycket imponerande vid segern näst senast och har hög kapacitet. Senast var hon sjuk, men nu tränar hästen bra igen och får inte förbises. Det är ett öppet lopp, men smygläget är bra och för mig är hästen given.
▪▪ 6 Velasquez Gar (V75-5)
Är en häst jag själv kört och som jag verkligen gillar. Han inledde sin karriär lovande, sedan blev det grus i maskineriet men nu är han på gång på allvar igen och har gjort jättefina lopp en längre tid. Jag har pratat med tränaren som är optimistisk och hästen känns spännande.
▪▪ 3 Hazard Boko (V75-7)
Gick bra senast och ska vara betydligt bättre denna gång enligt tränaren. Det blir optimal utrustning och hästen kan öppna fort bakom startbilen. Jag tror att han kan leda loppet länge – kanske hela vägen.

 SNACKET:

▪▪ 6 Burning Man (V75-1)
Brukar gå bra när han inte startat på ett tag. Starka träningsrapporter från Petri Puro.
▪▪ 7 Cyrano De B. (V75-2)
Gjorde debut för Per Lennartsson senast, var jättefin och vann. Lennartsson tror fortsatt på hästen.
▪▪ 2 Food Money (V75-3)
Kom inte in i loppet senast. Det blir nu full laddning mot ledningen – en position han älskar.
▪▪ 10 Evaluate (V75-3)
Var Stefan Melander besviken på senast. Nu får Örjan Kihlström chansen bakom fyraåringen.
▪▪ 5 Krakas (V75-4)
Blev för laddad senast, var slagen tidigt. Nu ska man köra i ryggar vilket kommer vara gynnsamt.
▪▪ 11 Mattie (V75-4)
Har inte startat på ett tag men tränar bra och Timo Nurmos hästar brukar sällan behöva lopp i kroppen.
▪▪ 5 Hurricane River (V75-5)
Är startsnabb, i bra form och jag skulle tro att man siktar på att köra i ledningen om det är möjligt.
▪▪ 9 Vikings Preacher (V75-6)
Har lopp i kroppen, såg jättefin ut senast. Tränaren är optimistisk.
▪▪ 5 Esprit Sisu (V75-7)
Har varit sjuk efter senast och missat några jobb. Tränaren varnar att formen kanske inte är helt på topp.

 UTRUSTNINGEN:

▪▪ 3 Young da Vici (V75-1)
Ska tävla utan skor på alla fyra hovarna.
▪▪ 12 Echo Gamble (V75-2)
Barfota runt om, stängt huvudlag och jänkarvagn. Spännande.
▪▪ 1 Zack’s Zoomer (V75-3)
Ska troligen utrustas med ett stängt huvudlag, första gången i sådana fall på svensk mark.
▪▪ 3 Leia Palema (V75-4)
Ska tävla med rycktussar för första gången någonsin.
▪▪ 4 Eclipse Am (V75-5)
Tävlar högst troligt med en jänkarvagn denna gång. Stark häst.
▪▪ 15 Vischio Holz (V75-6)
Vann senast, var ändå inte helt på topp. Troligen inga skor på hovarna.
▪▪ 3 Hazard Boko (V75-7)
Ska tävla utan skor, i en amerikansk sulky och med helstängt huvudlag. Det blir maxad utrustning.
▪▪ 5 Esprit Sisu (V75-7)
Måste denna gång tävla med skor runt om, inget plus för hans del.

 FÖRUTSÄTTNINGARNA:

▪▪ Det verkar ska komma lite nederbörd under lördagen, men inga enorma mängder. Eskilstuna brukar ha en rätt så fin bana, där det är svårt att ta ledningen från spår ett med bilstart – kan vara värt att tänka på. Andreas - 2019-11-09 14:37:12
Hmmm Örjan verkar inte komma till start nu....
Per Lennartsson på Whipped Eggs
Ulf Ohlsson på Man At Work
 STGR702 - 2019-11-09 14:39:44
Örjan Kihlström kommer inte köra några lopp idag och följande kuskar kommer ersätta honom:
V75-1: Ulf Ohlsson på 7 Man At Work
V75-2: Torbjörn Jansson på 8 Vicar
V75-3: Torbjörn Jansson på 10 Evaluate
V75-4: Kevin Oscarsson på 5 Krakas
V75-6: Per Lennartsson på 8 Whipped Eggs
V75-7: Carl Johan Jepson på 4 Island Life


 Andreas - 2019-11-09 16:53:59
▪▪ 12 Echo Gamble (V75-2)
Barfota runt om, stängt huvudlag och jänkarvagn. Spännande.

Ja det gick bra i detta lopp....


Logga in för att läsa/skriva i chatten

Perra 2020-02-24 21:28:48
Fel av mig jag snurrade till det jag fick visst bara 4rätt hehehe


Perra 2020-02-24 21:27:26
missade 2 5:or då jag spelade V6. Men skit samma man spelar ju inte för +-0

Backman 2020-02-24 21:23:57
Garderings loppen svek iof vad tror man om man lirar för 28 kr

Backman 2020-02-24 21:18:48
kul att sätta 3 spikar på en v64 och ändå inte få något


Backman 2020-02-24 21:17:44
läckert


Backman 2020-02-24 21:17:37
night brodde


Perra 2020-02-24 20:49:40
DD 14-5

Andreas 2020-02-24 19:56:02
Petri Puro!

Backman 2020-02-24 19:34:04
hoppsan, valde fel gardering. Iof den hade jag inte hittat ändå


Backman 2020-02-24 19:30:27
hoppas på sharp dream nu så kanske det händer något


Perra 2020-02-24 19:20:19
Tvillingen i V64-1 är nog 5-3

robert78Polen 2020-02-23 16:53:22
GS75-6 TRIO
1,6
2,3,9
2,3,9

robert78Polen 2020-02-23 16:19:12
9-12-5 1 294,50


robert78Polen 2020-02-23 15:44:53
75-3 TRIO ?

Jimboslicehavi 2020-02-23 15:34:54
Uppe i 4 omstarten vad händer

Jimboslicehavi 2020-02-22 19:00:34
Ja det är en ruggig häst aiden ångrar man inte våga hamra in spiken man va för rädd 10an

Jimboslicehavi 2020-02-22 18:58:13
Tackar drygt 150kr alltid nått

Backman 2020-02-22 18:48:15
Älskar den hästen

Backman 2020-02-22 18:46:30
Kross från dödens

Andreas 2020-02-22 18:46:01
Trevligt med DD Jimbo

Andreas 2020-02-22 18:45:48
Snyggt jobbat Grainfield, trode jag inte

Backman 2020-02-22 18:45:06
Pu sitter bra

Backman 2020-02-22 18:44:45
I denns fall

Backman 2020-02-22 18:44:23
Du menar vinnarhålet

Andreas 2020-02-22 18:43:39
igen

Andreas 2020-02-22 18:43:37
Stackars Grainfield får dödens

Backman 2020-02-22 18:43:27
Hmm blir tvungen att lira en liten en

Backman 2020-02-22 18:43:04
Shit gs75 arnie express 80% favorit .. så jävla bra är den inte

Backman 2020-02-22 18:39:45
Shit gs75 Arnie express 83% så jävla bra är den inte

Backman 2020-02-22 18:35:49
Jo PU kan komma . Aiden träter med de i början , de blir trötta och antingen Bossen eller Pastorn slår dem

Andreas 2020-02-22 18:34:10
P.Unter är på gång dock! Pastorn kanske slår till

Backman 2020-02-22 18:32:45
Gillar hans podd men ibland säger jag blankt nej. Denna gång är han vass iaf om pastorn vinner men den tror jag är långsökt. Plats får den kanske.

Backman 2020-02-22 18:30:00
Och Pastorn i sista

Backman 2020-02-22 18:29:45
Spikade också Ace to play some var 2a

Andreas 2020-02-22 18:29:26
9,10 så får jag in DD. Någon borde lyckas Jimbo :)

Backman 2020-02-22 18:29:19
Lyssnar alltid på hans podd

Backman 2020-02-22 18:28:58
Fan jag klanka på Niclas tips och trav men han spikade Gareth boko

Jimboslicehavi 2020-02-22 18:28:52
3 Eller 7 får man in en liten dd i alla fall

Backman 2020-02-22 18:25:42
Nej men hästen är grym

Andreas 2020-02-22 18:24:12
Inte vinaste travet på Gareth

Backman 2020-02-22 18:23:18
Ok svårt att vinna från sist men det var adielssons fel inte hästen

Backman 2020-02-22 18:20:45
De sade att han får vila efter detta

Andreas 2020-02-22 18:20:19
Aiden måste vara sliten nu

Backman 2020-02-22 18:20:18
Sega starka hästar vinner idag

Backman 2020-02-22 18:20:02
Aiden tar starten och håller undan

Backman 2020-02-22 18:19:40
Piraten mot aiden

Backman 2020-02-22 18:19:28
Behövde lopp i kroppen bara

Andreas 2020-02-22 18:19:10
Bra att vi kör olika iaf, vad kör du för DD?

Andreas 2020-02-22 18:18:50
Piraten är pensionsfärdig ;)

Backman 2020-02-22 18:17:07
Vad kan gå fel?